Portal D.O.O. u praksi

Portal D.O.O. u praksi sadrži više od 1000 profesionalnih tekstova iz raznih pravnih i poreznih područja  i sve informacije koje su Vam potrebne u vođenju tvrtke. Dovoljno je da odabere modul u skladu s Vašim potrebama. Portal ima  suvremeni sustav pretraživanja, koji će brzo naći Vaš traženi odgovor.

Postanite jedan od 1000 zadovoljnih korisnika tvrtke Verlag Dashöfer d.o.o.! 

Više informacija

"D.O.O. u praksi" u brojkama

 • 1 000 članaka
 • 100 odgovora na pitanja
 • 50 primjera ugovora
 • 50 pojašnjenja ugovora
Više informacija
image01

Dodatne pogodnosti uključene u pretplatu

 • Besplatni servis odgovora na stručna pitanja
 • Mogućnost sudjelovanja u online seminarima i razgovorima
 • Tražilica koja u trenu pronalazi tekstove vezane uz određeni pojam
Više informacija
image01

O proizvodu


Ako ste zainteresirani za portal PDV aktualno, kliknite na likove ispod i saznajte sve informacije o portalu, što sadržava i na koji način funkcionira. 

 • Mogućnosti

  Najbolji način za korištenje portala je da sadržaj filtrirate koristeći sljedeće mogućnosti:

  Prema PREDMETNOM PODRUČJU: 

  Klikom na "PREDMETNO PODRUČJE" otvarate popis svih tema koje su obrađene na portalu. Izaberete temu o kojoj želite u tom trenutku čitati i pojaviti će Vam se tekstovi usko vezani za to područje. Na taj način će te brže doći do konkretnih informacija i rješenja eventualne nedoumice. 

  Prema TIPU DOKUMENTA

  Baza stručnih tekstova na ovom portalu je razvrstana sukladno prema tipu, vrsti teksta o kojem se radi. Prema svojim preferencijama možete birati između sljedećih tipova dokumenata: 

  Pojašnjenje ugovora 
  Primjer ugovora 
  Upozorenje 
  Članak 
  Pitanja i odgovori 
  Praktične informacije 
  Videoseminari 

   Prema AKTUALNOSTI

  • Garancija

  Novi i aktualni tekstovi koji su u skladu s trenutnim zakonodavstvom su na portalu označeni znakom  . Takvo označavanje Vam olakšava snalaženje u velikoj količini tekstova i omogućava brz odabir samo tekstova koji su označeni spomenutim znakom. 

  • Arhiva

  Portal D.O.O. u praksi, osim aktualnih, sadržava i bogatu arhivu tekstova koji su ranije bili usklađeni s važećim zakonima. Trenutno nisu više aktualni, ali mogu biti korisni prilikom provjere ranijih postupaka. Takvi članci su označeni znakom  Archív.

   Prema RAZDOBLJU

  Sadržaj portala također možete filtritati  i prema godini u kojoj je taj sadržaj bio objavljen i aktualan. Ova opcija je također korisna prilikom revizije ranijih postupaka i naravno, u slučaju kada želite čitati samo novije tekstove. 

  Moja pitanja

  U ovoj sekciji možete pronaći pitanja koja ste postavili autorima portala. 

  Moj modul

  Kada odaberete ovaj filter, prikazivati će Vam se samo sadržaj koji je dostupan u modulu na koji ste se pretplatili. Na taj način Vam se neće prikazivati sadržaj koji ne spada u Vaš modul i ne možete ga vidjeti u potpunosti. 

   

 • Usluge
  • Besplatni odgovori na pitanja

  Ukoliko ni nakon pretraživanja portala niste pronašli odgovor na pitanje niti rješili svoju nedoumicu, možete putem opcije "Moje pitanje" posllati upit. Odgovor ćete dobiti putem maila u pisanom obliku u roku 7 radnih dana. 

  • On-line seminati, on-line razgovori i video seminari

  Cjeloživotno obrazovanje je u današnje vrijeme postalo neophodno i jedino konstatno obrazovanje Vam osigurava konkurentnost na tržištu rada. On-line edukacije Vam štede novac i vrijeme, a snimke svih održanih seminara možete pogledati i naknadno kao video seminare. Predavači su uvijek stručnjaci iz prakse tako da mogu odgovoriti na većinu Vaših pitanja. 

 • Komentari korisnika
  • "Zadovoljan sam s ovim portalom, koristim ga svaki dan. Često provjeravam koje su novosti donesene i na što trebamo paziti."

  • "Prije smo bili pretplaćeni na tiskane novine, ali puno je lakše tražiti informacije online. Bitnije novosti nam stižu i putem maila. Super je što možemo postaviti i pitanje stručnjacima kada ne znamo sami pronaći odgovor."

  • "Sviđa mi se što portal ima tražilicu u koju mogu samo upisati pojam koji me zanima. Volio bih da imam više vremena za čitanje svih članaka jer u svakom ima nešto korisno i zanimljivo. Najviše volim čitati odgovore na pitanja drugih korisnika jer često i ja imam takve probleme u svojoj firmi."

Koji modul izabrati?

Odabir modula


* Cijene su izražene bez PDV-a

Želite nas kontaktirati?


Input:

Ja želim :

Ispunite ovaj obrazac, u najkraćem mogućem roku ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti se za testiranje portala ili odgovoriti na Vaše pitanje:

Narudžba

Kako bismo Vam poslali testne korisničke podatke molimo Vas da ispravno popunite broj telefona i Vašu email adresu. 

Kontaktirati ćemo Vas putem telefona najkasnije idući radni dan kako bi se dogovorili koji period Vam najviše odgovara za testiranje te koji modul bi Vam najviše odgovarao. 

Na email adresu ćemo Vam poslati korisničke podatke. 

Zbog toga nam je bitno da imamo ispravan broj telefona i kontakt email.

Hvala na razumijevanju. 

Napišite upit
Vaši podaci